Tuesday, March 21, 2017

Utazás Seattlebe

A heten Microsoft konefercia van Seattlben - de szerencsere csak kedden kezdodik igy raertem hetfon utazni. A hajnali keles nem esett igazan jol, de nem volt mas valasztas... Frankfurtig sikerult magamhoz terni a par ora varakozas alatt pedig volt idom keynelmesen megreggelizni.

Ezuttal sikerult Premium Economy osztalyon utazni - meg soha nem utaztam, kellemes meglepetes volt. Termeszetesen nem vetekszik a Business Osztallyal amit mar parszor kiprobaltam - de sokkal kenyelmesebb mit a turista osztaly. Nem csak szelesebb az ules, de sokkal tobb labter van es az ulest is jobban hatralehet donteni. Enni szinte ugyan azt adnak mint a turista osztalyon, csak jobban nez ki :)

A 10+ uras ut siman es gyorsan eltelt munkaval, filmnezessel es nemi alvassal - tokeletesen lehetett eloszor Izlandot, majd Grunlandot latni. Az utlevel ellenorzes viszont par orat eltartott mivel allitolag a rendzer osszeomlott, igy mar lehetett erzekelni Trump "USA first" elmeletet, a helyi lakosokat egy sorba tereltek, mig a "bavandorlok" egy csomo idot vartak. Mondjuk nem tudom ha endszer nem mukodik akkor hogy tudtak beleptetni az embereket...

     
     
     

No comments: