Thursday, August 25, 2016

Utazas Balira - elso resz

Reggel 6:45-kor vitt ki minket Harry a vonat allomasra es 7:55-kor indult a vont a Frankfurti repterre, az ut majndem 3 es fel oras volt, neha pedig 250-el repesztett. A Frankfurti repteren 3 orank volt a gep indulasig, ebbol tobb mint egy ora elment a becsekkolasra - igy maradt ido boven a business varoban megebedelni.

A Lufthanzas pontjaimbol sikerult business osztaly "upgrade"-ot "venni", de a gyerekek csak beszallasnal tudtak meg - fulig ert a szajuk :) Az ut Bangkokig 10:20 perc volt, az etelek kivaloak voltak akar csak amikor Hondursba utaztunk az ev elejen - gyerekeknek pedig gyerek kajat rendeltem. Az "agyban" nagyon jol elfertek macistul, bar az izgalom miatt nem sokat aludtak.

     
     
     

Bangkokban ket es fel oran volt a csatlakozast elerni, ami elegge gyorsan eltelt, volt idonk egy kicsit reggelizni. Repulesi ido Bangkokbol Balira 3:45-volt, gyerekek desszertnek kaptak palacsintat, majd leszallasig aludtak. Leszallaskor a kilatas gyonyoru volt, a TV-n pedig bekapcsoltuk a kamerat, igy lattuk amit a pillota. A borondunk is megerkezett, bar sajnos az egyik uj borondunk kereke kitort, igy mehettunk reklamalni es papirokat kitolteni....

     
     

A villa ahol nyaraluni fogunk Bali eszaki reszen van ami bo 3 ora kocsival a reptertol, igy ez elso ejszakat egy repter kozli szallodaban - Radiant Hotel - toltjuk. A szallodbol vartak a repteren, igy taxival se kellett bajlodni. A szallas hangulatos es a szemlyzet nagyon kedves. Vacsora elott elmentunk helyi jatek penzt valtani, 7 es fel millot kaptunk 500 Euroert - Danieknak nagyon tetszett a nagy koteg penz amit barna boritekban adtak at. Kicsit hasonlitott amikor Vietnamban kaptunk rengeteg penzt keves Euroert, bar akkor 500 Euroert tobb mint 12 milliot kaptunk volna.

     

No comments: