Friday, January 8, 2016

Utazas Hondurasba - elso resz

Melindaval utoljara 5 eve voltunk hosszab idore nyaralni gyerekek nelkul - akkor Vietnamban voltunk - most pedig majdnem 3 hetet leszunk Hondurasban. Ezuttal is Lufthansa pontokbol utazunk, igy sikerult Business osztalyon helyet kapni. Apu reggel kivitt minket a repterre, majd onnan egy 30 perces rovid ut volt Zurchbe. A varakozas Zurchben alig egy oras volt, igy pont annyi idonk volt hogy aterjunk a terminal masik oladalba es atessunk az utlevel ellenorzesen.

Az repulesi ido Miamiba 10 es fel ora volt, de a Business osztalyon kenyelmesen eltelt, a szeket rengeteg allasba lehetett allitani, kicsit ugy ereztuk magunkat mint Pista Pesten :) Eloetelnek lazacot valasztottunk tormas kremmel, majd Cordon Bleut foetelnek. Desszert elott meg kaptunk sajt talat - amiheze kulon portot szolgaltak fel, majd a vegen egy 12 eves Glen Livet single malt whiskeyvel fejeztem be az ebedet. Ebed utan agyat varazsoltunk a szekbol, majd par orat kenyelmesen aludtunk.

Leszallas elott meg kaptunk egy konnyu vacsorat - sajtos krumplis tesztat, allitolag igazi Svajci specialitas. Mire kijutottunk a repterrol, mar sotet volt teljesen, a szallodaba pedig 8-utan erkeztunk meg. Egy ejszakat toltunk Miamiban - nem tudtuk megoldani ugy hogy ne kellejen egy ejszakat itt tolteni, de hazafele mar nem kell. Az ido atallassal valoszinuleg nem lesz problemank - holnap delutan megyunk tovabb es megerkezunk Hondursaba :)

     
     
     
     

2 comments:

Marianne said...

Hat nagyon jol kezdodik....

Nicholas said...

Igen, jol kezdodott :)