Tuesday, July 14, 2015

Microsoft WPC Konferencia

Ma volt a Microsoft Konferencia elso hivatalos napja - ennek oromere mehettunk rogton reggel 7-re egy megbeszelesre. A hivatalos nyito ceremonia fel 9-kor kezdodott, tavajnyito a nyito szam Rodrigo y Gabriela volt - iden pedig egy zenekar aki hetkoznapi targyakat hasznalt zenelesre. Nem volt semi ahogy a letrakon es a kukakon jatszottak - lehet hogy othon majd en is kiprobalom a gyerekekkel :)

Satya Nadella (Microsoft vezerigazgato) beszede iden is rengeteg meglepetest tartogatott - a GigJam remek termeknek tunik, mig a HoloLens bemutatoja lenyugozo volt - mindenki akar egyet. A nap tobbi resze televolt kulonbozo megbeszelesekkel es targyalassal, az utolso 6 utan let vege - igy epp volt idom lefurdeni es atoltozni az esti vacsorahoz.

Microsoft legnagobb partnere cimen mentunk vacsorazni a nagyfejesekkel a Capital Grill-be, ugy is lehet mondani hogy meg pucosabb volt mint a Christini's ahol szombaton voltunk. Meglepo modon az adagok itt se voltak kicsik - a steak foetelnek tokeletes volt, mint a vaj ugy olvadt szet az ember szajaban. Vacsora utan meg volt egy jelenesem egy rendezvenyen amit az Orlando Eye-nel tartottak (Londonban is van hasonlo oriaskerek) es az egesz helyseget kibereltek. Az oriaskerek szep lassan - ugy 20 perc alatt er korbe, de este igazabol nem lehet sokmindent latni a magas paratartalom miatt :(

Holnap ismet 7-kor van az elso megbeszeles...

     
 

2 comments:

Marianne said...

cask nem Gordon Ramsay volt az ugyeletes szakacs??

Nicholas said...

Nem tudok rola :)