Monday, August 29, 2011

Kirandulas - Barga es Lucca

Delelott egy kozeli - 30 km - kisvarosba latogattunk el, az ut gyonyoru tajakon vezetett at, boven volt szerpentin utkozben. Parkolohelyet nehezen talatunk, de megerte a keringes. A varos egy hegyoldal tetejen helyezkedik el - meredek utcakkal es lepcsokkel. A fo latvanyossag egy osi var/templom ami a hegy tetejen helyezkedik el - Dani nagyon elvezte, rengeteg fenykepet csinalt.

Delutan Lucca ovarosat neztuk meg - ezuttal nem korhazat latogattunk. Parkolot itt is nehezen talaltunk, de azert sikerult. Nagyon hangulatos volt a sok kis szuk utca, szinte csak turistakat lehetett latni. Uzletek is voltak boven, az osszes markas bolt - Gucci, Guess, Armani, stb - lathato volt, egesz turheto arakkal. A delutan feny pontja az egyik torony volt, a tetejerol kaprazatos voltr a kilatas.

A nehez napot egy helyi etterembe vezettuk le - eddig itt volt a legjobb pizza es teszta amit az elmult masfel het alatt ettunk. Az adagok nagyok voltak - teljesen meglepodtunk hogy Dani megedte az egesz pizzat, mi alig tudtuk megenni a mienket. Valoszinuleg meg ellatogutaunk ebbe az etterembe :

           
           
           
           

No comments: