Wednesday, November 9, 2016

Gyerekszoba felújítás

Dani szobajat lassan 6 eve alakitottuk at (Dani hogy felnott azota) es 5 eve festettuk ki utoljara - igy talan ideje volt ujbol festeni es atalakitani a szobajat hogy "nagy-fius" legyen :) Igazabol tavasszal szerettem volna megcsinalni a husveti szunet alatt, de Melinda es Dani is meggyozott hogy korabban (termeszetesen Bianka mar keri hogy az ovet is csinaljuk meg - de az tenyleg varni fog Husvetig). Dani annyira aranyos volt - hogy meg a karacsonyi listajara is felirta hogy ugy polcoit es iroasztalt szeretne :)

A ragasztast es a festest szombat reggel kezdtuk, biza hogy mindennel megleszek estere. Annak ellenere hogy a falakat alaposan lemertuk es elolvastuk a festekes dobozon hogy mekkora feluletre eleg, megse volt eleg az egyik festek... Igy mehettem visza a barkacsboltba megegy vodorert - aminek vegul tobb mint a fele elfogyott, igy nagy valoszinuseggel elirtak...

     
     

Az evek alatt eleg sok butort szereltunk ossze (legutobb tavaj a nappaliban) - de ilyen szar leirassal meg soha nem talalkoztam (ossz vissza 1 oldal)! Eleve a lapok valogatasa se volt egyszeru - az oldalos elemek a lyukakat leszamitva egyformak, a leirasban pedig nem jeloltek hogy melyik elem melyik oldalhos tartozik. Nagy nehezen masodszorra azert sikerult a vazat osszeraknom - eddigre viszont mar igen keso volt, igy a befejezes vasarnap reggelre jutott.

Daninak nagyon tetszik az uj falszin es a butor - remeljuk a tanulast is segiti majd :)

     
     

2 comments:

Marianne said...

nagyon szep lett

Nicholas said...

Koszonjuk :)