Thursday, April 16, 2015

Nappali felujitas

Utolso atalakitast ugy masfel eve vegeztuk a lakasban amikor megszuntettuk az akvariumot es helyere kerult egy kandallo faltetovalassal. Melinda mar egy ideje mondja hogy fessunk ujra a lenti szinten es a lepcsohazban mivel a gyerekek mar nem fogdossak ossze - de megbeszeltuk hogy varunk amig veszunk uj kanapet is.

Az uj kanapet tavaj ev vegen neztuk ki egy leertekelesen, a szallitast pedig ugy idozitettuk hogy Husvet utan legyen mire addigra Gyuri kifest nalunk. A kanapenezes kozben talaltunk uj szekrenyt is, igy annak a dobozai a pinceben hevertek jo harom honapot. Elsonek a regi szekrenyt sikerult az ebayen eladni jo penzert, viszont a 10+ eves kanape nemigazan kellet senkinek. Ahogy szoritott az ido, ugy csokkentettuk az arat, vegul Husvet elott elvittek egy kis penzert.

     

Gyuri husvet hetfon jot ki festeni hozzank, mivel a regi sarga fal elegge eros szinu volt igy atkente elotte feherrel hogy ne usson nagyon at. Az egesz also szintet plus a lepcsohazakat lefestette, Melinda csinalta a ragasztas nagy reszet - es termeszetesen a takaritast is a vegen. A nappali uj szine Homok, mig az etkezo es lepcsohat Kashmir -az oszlop kozepen maradt zold.

     
 

Szombat delutan kezdtuk el osszeszerelni az uj szekrenyt, abszolut nem goldoltuk hogy ilyen sokaig fog tartan - vasarnap delutanra let cask kesz. Biztam hogy minden rendben less es semi se hianyzik vagy torott, de a vegen kiderult hogy a nagyobbik uveges ajtora rossz zsanert adtak... Szerencsere hetfon a Hornbachban talaltam pont jot, egy nem kellett kimenni a Segmüllerbe Munchen tuloldalara. A vilagatis is szepen mukodik - a vezetekeket szepen eldugtam a szekreny moge az osszes tobbi kabellel egyut :)

     
     

Az uj kanape tegnap delutan erkezett meg, egy darabig eltartott meg kicsomagoltuk, de a harom elemet osszekapcsolni egyszeru volt. Gyerekeknek nagyon tetszik ahogy a tamlakat lehet allitiani, az volt az elso hogy mindent kiprobaltak amikor hazaertek az iskolabol.

     
 

Vegul pedig egy elotte es utana panormakep a nappalirol :)



2 comments:

Marianne said...

nagyon szepek lettetek!

Nicholas said...

Koszonjuk