Wednesday, January 27, 2016

Hazautazas

Reggel fel 9-re jott ertunk rafael hogy kivigyen minket a repterre, gepunk San Pedro Sulabal fel 11-kor indult Miamiba. Az ut mindossze 2 oras volt - a tiszta idoben szepen lehetett latni a Hondurasi szigeteket, es Floridat leszallas kozben, de sajnos nappal szemben nem igazan lehet fenykepezni.

     

Miamiban volt 3 orank a csatlakozasig, ami viszonylag hamar eltelt. Gepunk Frankfurtbaezuttal egy A380-as volt, meg soha nem ultem rajta, jo nagy gep - rengetegen voltak - a felso szint csak Business Osztaly. A kiszolgalas es ellatas itt is remek volt, de a kisebb gep odafele hangulatosabb volt a Swiss Airnel. Aludni siman tudtunk, sot ha nem keltenek fel reggelire meg tobbet is tudtunk volna.

     
     
     
     

Frankfurtba mindossze 2 orat kellett varnunk, ez is gyorsan eltelt - Apuek vartak minkent a Muncheni repteren. Mar nagyon vartuk hogy a gyerekek hazajojjenek az iskolabol, eloszor Bianka jott haza, majd par oraval kesobb Dani. Nagyon orultek nekunk, es termeszetesen az ajandekoknak is amiket hoztunk Nekik :)

     

No comments: