Wednesday, November 11, 2015

Madrid

A tegnapi es mai megbeszelesek jol es gyorsan teltek Parizsbam, ma delutan pedig utaztunk Madridba - tobb mint 5 eve voltam a Madridi irodaban utoljara. Ismet Air France geppel mentem, a szolgaltatas ezuttal se volt kulomb mint amikor Parizsba jottem vasarnap este. A szallodaba este 6-fele erkeztem, ezutan meg jott egy telekonferencia Amerikaval.

Vacsorazni a helyi Microsoft kepviselonkkel mentunkaz egyik helyi etterembe. Igaz hogy mar 8 fele ott voltunk, de konyha csak estel 9-kor nyitott - kozoltenk velunk hogy a Spanyolok este 10 elott nem nagyon esznek. Vacsorara gondoltuk hogy vegigkostolunk minnel tobb helyi specialitast - egyik finomabb volt mint a masik. Talan a legerdekesebb az a bab fozelek volt, ami leginkabb a Magyar babgulyasra hasnolitott - csak kevesbe volt fuszeres es nem adtak hozza tejfolt.

A helyi innivalot is megkostoltuk - kicsit buza sor ize van es magasrol kell fel-egy decit tolteni, majd egy huzasra meginni. Mivel picner nincs vegig az asztalnal, igy az asztaloknal vannak gepek amiket a vendegek hasznalnak, igazabol es nagy nyomassal tolti az innivalot az uvegbol.

     
              
        

2 comments:

Marianne said...

joknak tunnek az etelek....

Nicholas said...

Mindegyik nagyon jo volt kivetel nelkul :)