Thursday, September 10, 2015

Ciprus Vizi Vidampark

Tegnap este visszakaptuk az autonkat ami par napja robbant le hazafele a Paphosi kirandulasbol - igy ma elmentunk a Water World Park-ba, ami allitolag Europa egyik legnagyobb vizi vidamparkja. A belepo ara elegge huzos, annak ellenere hogy interneten vettem a jegyeket amik 20% olcsobbak, meg igy is €100+ volt negyunknek. Ami voszont az igazi lehuzas, az nem csak a draga ennivalo - de az hogy elkernek meg €5-t a szekrenyek hasznalatahoz hogy ne keljjen telefont, stbt az embernek magaval cipelni ha nincs aki vigyazzon ra.

A Water World Parkban rengeteg csuzda es vizi jatszoter van a gyerekeknek, igy egy teljes napot siman eltolthet az ember - igy azt lehet mondani hogy a magas arak ellenere megerte elmenni mivel a gyerekek (es en is) nagyon elveztek a napot. A nap folyaman az osszes csuzdat kiprobaltuk, Biankanak a "WC" csuzda tetszett a legjobban (nagy sebeseggel a tolcserbe erkezve - majd korozni amig le nem esik az ember), mig a Daninak az Atlatnis ahol harman csuztunk le sotetben aminek a vegen egy nyitott meredek lejto volt.

Melinda sikerult ravenni hogy menjunk par kort a lassu folyon, nagyon tetszett Neki - nekem pedig meglepo modon a Kamikaze csuzda :) A nap vegere mindenki jol elfaradt, de ennek ellenere a gyerekek a medenceben vannak es varjak az esti grillezest :)