Thursday, December 25, 2014

Karacsony Szenteste


Iden ismet par fokkal hidegebb van mint tavaj -  ha igy haladunk par ev mulva ismet feher Karacsny lesz ami utoljara 4 eve volt. Mivel a fat mar tegnap este egyutt diszitettuk, igy a gyerekek nem keltek tul koran - viszont mar nagyon vartak a delutant hogy az ajandekok a fa ala keruljenek, majd pedig vacsora utan kibonthassak.

Iden delutan elmentunk a templomba a 4 orasi misere, szepen sutott meg a nap - de a levego kezdett lehulni es a szel is feltamadt. Vacsorara szokas szerint rantott hal volt - feher a gyerekeknek, nekunk pedig lazac - de iden csinaltam rantott rakot is. Termeszetesen beigli is volt amit Melinda csinalt, az idei is kituno, bar nekem tovabbra is a dios izlik a legjobban.

Az ajandekbontast nagyon elvezte mindenki es igazi bosegzavar volt. Eloszor Lucy kapott egy uj jatekot, majd a gyerekek kaptak LEGO-t es "fodraszos fejet". Melindatol kaptam par inget, ovet, sapkat, salat es egy szuper Bosch furogepet :) Melinda kapott egy szep feherarany karkotot tele gyemanttal - de nem volt egyszeru dolga megtalalni a karacsonyfan - mivel a fa alatt csak az ures doboz volt becsomagolva. Gyerekek fo ajandeka iden egy Wii U jatekkonzol volt amit nagyon vartak mar es meg este osszeraktam es kiprobaltak. Dani es Bianka is keszitett nekunk szep ajandekokat - gyertyatartot, kartyat es karacsonyfat. Azert idenre is kitalaltam egy csaladi jatekot (tavaj mindenkinek tetszett a puzzle amit Melinda kapott) - egy puzzle amit a egyutt raktunk ki - jovo punkosdkor megyunk Egyiptomba 2 hetre :)


     
     
     
     
     

2 comments:

Marianne said...

ugy tunik hogy az iden is volt moka a puzzle-l, pompas!

Nicholas said...

Igen :)