Tuesday, December 24, 2013

Karacsony Szenteste


Iden Karacsonykor par fokkal kevesebb van mint tavaj - csak 16 fok a tavaji 20-hoz kepest - utoljara 3 eve volt hideg es ho szenteste. Biankanak nagyon testszett a fa reggel, egesz napp azzal volt elfoglalva Danival egyutt hogy mikor mehetnek fel a szobajukba "pihenni". Amikor feloltoztek es meglattak a sok ajandekot, szohoz se jutottak.

Delutan elmentunk a templomba a 4 orasi misere ami iskolasoknak volt, Daninak nagyon tetszett az egesz es O szerett volna ra menni (Bianka kevsebe - inkabb korabban vacsorazott volna es bontotta volna ki az ajandekokat). Vacsorara szokas szerint rantott hal volt - feher a gyerekeknek, nekunk pedig lazac - krumplipurevel es hazi tartarral. Termeszetesen beigli is volt amit Melinda csinalt, az idei is kituno, bar nekem tovabbra is a dios izlik a legjobban.

Az ajandekbontast nagyon elvezte mindenki es igazi bosegzavar volt. Dani kapott egy 7 colos Asus HD tabletet, Star Wars Legot, buvartanfolyam anyagot es par aprosagot. Bianka kapott egy elektronikus napolot amivel fenykepeszni is lehet, egy nagy Lego hajot es egy kastejt aprosagok melle. Gyerekektol kaptam tisztalkodo szereket (valoszinuleg budos vagyok), Melinda gyertyat kapott toluk - amit sajat penzukon vettek es egyedul csomagoltak be, igazan nagy oromet szereztek nekunk :)

Melindatol kaptam par szep inget es nyakkendot - valamint egy penztarcat aminek igazan orultem mert mar a regi kaputtos volt. Melinda idei meglepetese tolem pedig egy Moszkvai szilveszteri ut - 200 darabos puzzle formajaban kapta meg, igy egy darabig eltartott meg rajott hogy mit is kapott pontosan :)

     
     
     
     
     
     

1 comment:

Marianne said...

we watched the you-tube & all the pictures, loved them :)
big hug & kisses