Thursday, June 12, 2014

2015 BMW X3 - Uj Auto

Ma vegre maegkaptuk az uj BMW X3-ast amit meg Februarban rendeltunk. A hosszu varakozasi ido oka az volt hogy a kereskedesben mondtak hogy varjunk par hetet a rendeles leadasaval, igy mar a 2015 "face-lift" modellt fogjuk megkapni nyar elejen. Az elozo modellhez kepest a kulsore lampakat, lokharitokat es a fenyszorokat alakitottak at (X-line - amit rendeltunk mint extra - pedig jellegzetesebb veset es tobb kromot kapott), szembol igy meg gonoszabbnak nez ki. A nagy felnik es a zafir-fekete fenyezes tokeletesen megy a bezs bor belsohoz - akar csak a legutobbi BMW amit jo 4 eve hasznaltunk. A 550 literes csomagtarto kicsivel nagyobb mint az Audie volt, raadasul potkerek sincs ami plusz helyet jelent a csomagtarto padlolemez alatt. Habar Melinda szerint a csomagtarto kicsi :)

     

A belso technologiat is rendesen atalakitottak, a megujjult Navigacio, Connect Drive es "tapipados" joystick kerult bele - tok furcsa ujjal beirni az adatokat mintha rajzolnank, de szreintem hamar megszokom. Szinte megvan az osszes rendelheto extrak, elektormos ules es csomagtarto, teljes navigacio es telefon osszekottetes (az appokat mar letoltottem a telefonra, majd a hetvegen kiprobalom a taviranyitast), holt-ter es sav elhagyas figyelo, kanyarkoveto lampa, tolatoradarok, bezs bor ules, stb. Head-Up Display ismet van - ezuttal meg tobb informaciot vetit ki a szelvedore - peldaul aktualis sebesseg korlatozas, utcanev, stb. Ma meg az automata valto is elegge furcsa, allandoan a kuplongot keresem - de szerintem par nap alatt meglehet szokni.

     

Gyerekek nagyon vartak hogy este hazaerjek es meglassak es kiprobaljak az uj jarganyt. Dani folyamatosan kerdezett hogy milyen beallitasok, gombok, stb vannak az autoba es mit tudnak. Jovo heten csutortokon unnep van, majd elmegyunk kirandluni es kocsikazni :)

  

1 comment:

Marianne said...

Nice one!! Didn't mention!