Monday, September 2, 2013

Codex - Mainz

A hosszu hetvege hamar eltelt, amikor penteken setaultunk a varosban Melindanak mutattam hogy meg van par etterem ahol nem voltam meg az elmult 18 honap alatt. Mivel a nap sutott es viszonylag koran vegeztem az irodaban, igy naplemente elott meg volt egy kis idom setalni es ettermet keresni. Ezuttal a Codex ettermet valasztottam ami a Hintz & Kuntz etterem mellet van ahol meg nyaralas elott voltam.

A valasztek itts is hasonlo volt, de a tablan kiboktem a heti specialitast - Cordon Bleu, tocsni es kelbimbo korites fugemartassal. Kivancsian vartam hogy milyen a fuge martas, meglepoen finom volt. A cordon bleu nem a szokasos formaban volt, hanem tekerve - ami nem is rossz otlet, hiszen igy kevesebb az eselye hogy a sajt kifojjon - legkozelebb amikor csinalok majd kiprobalom. A vacsora nagyon finom volt, szokas szerint nem maradtam ehes.

   

2 comments:

Marianne said...

yam yam we haven't had it for a while either!

Nicholas said...

It was tasty, but I do want to try making it this way as opposed to the traditional way.