Friday, August 30, 2013

Wurzburg Marienberg Var es Mainz

Mar tobb mint masfel eve jarok kethetente Mainzba par napra - Melindanak tobbszor mondtam hogy majd egyszer eljovunk mivel szep kis varos. Mivel a gyerekek otthon vannak - igy tokeletes az alkalom, Melindanak csak reggel mondtam hogy megyunk - igy igazi meglepetes volt.

Utkozben megalltunk Wurzburgban, eloszor a Marienburg Varat jartuk korbe, a varosra igazan gyonyoru volt a kilatas, a panorama kep egesz jol tukrozi. A kastelybol lesetaltunk az ovarosba, egy kicsit a budai varhoz hasonlitott az ut - helyenkent elegge meredek volt az ut. A regi hidon rengetegen voltak, a tuloldalarol szepen lehett latni a kastelyt a domb tetejen.

Mainzba keso delutan erkeztunk, a szoba ezuttal is a Rajna folyora nez - Melindanak nagyon tetszik. Vacsora elott setalutunk a belvarosba, vegul a HDW etteremben ettunk - eddig meg nem vacsoraztam itt. Az etel itt is nagyon finom volt, Melinda rakos tesztat evett, en pedig toltott es tekert marhahust. A seta vacsora utan is jol esett, de hazafele megalltunk az egyik barban par koktelt meginni ami igazan jol esett a melegben :)

 
     
     
     

2 comments:

Marianne said...

the panorama shot really cool

Nicholas said...

Thank you, it is a great feature :)