Sunday, January 8, 2017

Volkswagen Wolfsburg Autostadt új autó átvétel

Dani mar nagyon varta a Volkswagen gyar latogatast es az uj auto atvetelet - de sajnos mint kiderult, szombaton nincs gyar latogatas. Ennek ellenere rengeteg latnivalo van a Volkswagen Autostadtban amire fel nap szinte keves is. Az auto atveteli idopontunk 11 ora vol, igy volt elotte par orank vegigjarni a kulonbozo pavilonokat - Daninak termeszetesen a Porsche reszleg tetszett a legjobban - plane hogy be is ulhetett az egyik autoba :)

     
     
     

A focsarnokban szinte futoszallag szeruen veszik at az uj autokat az emberek - egy jopofa megoldas hogy egy hatalmas kijelzon kivan irva az emberek neve es az idopont. Az auto atadas bo fel orat tartott, megmutattak szinte mindent hogy hogyan mukodik - van benne boven kutyu es elektronika. Kifejezetten tetszik a "virtualis cockpit" - itt a terpekete lehet kivetiteni a muszerfallra tobbek kozott, de teljesen varialhato hogy mit szeretne az ember nezni. A "top view" egy masik remek rendszer, parkolasnal szinte felulrol mutatja a kocsit mint egy jatek autot a sok kameranak koszonhetoen.

Az auto atvetel utan meg volt par hely amit megneztunk es ebedeltunk az egyik etterembe (a programban van 30 EUR etkezesi jegy is tobbek kozott). Az ut hazafele sima volt - elso benyomas az autorol nagyon jo :)

     
     

4 comments:

Marianne said...

mikor vegezted el a pilota szakot?

Nicholas said...

A muszerfal miatt?

Marianne said...

Igen - es ez majdnem olyan mint a Night Rider's kocsija......

Nicholas said...

Nagyon tetszik :)