Wednesday, September 7, 2016

Bali vizisport - jetski, stb

Miota mgerkeztunk gyerekek kerdeztek hogy mikor mehetunk vizisportolni - utoljara Makarskan voltunk paplanernyozni par eve ami nagyon tetszett Nekik. A nap nagyon szepen sutott esjo ido volt, de sjanos a szel egy kicsit eros volt, igy a paplanernyo nem mukodott, se a "flying fish" amit szerettunk volna kiprobalni (sebaj, majd jovore Cipruson).

Annak elllenere hogy 2 kivalasztott dolog se uzemelt, nem okozott gondot, voltunk delfinen - hasonlit a banahoz, csak itt oldalt is ulnek es nehezebben borul - "fankon", amit nagyon elveztek a gyerekek, foleg amikor korbe-korbe huztak minket, bar Anyu kevsbe elvezte amikor a gyerekek allandoan mutattak a csonak soforjenek hogy gyorsabban menjunk :)

Utoljara a gyerekek meg mentek par kort vizi repulon (tok szimpi volt hogy az egyik munkatars is ment veluk hogy ne egyedul legyenek), majd hogy kipihenjek a faradsagot - kaptak egy kis adag fagy kejhet. Melindaval vegen meg mentunk jet-skizni, nagyon jo volt, utoljara Vietnamban ultunk jetskin tobb mint 5 eve.

     
     
 

No comments: