Tuesday, August 30, 2016

Uss Liberty Wreck Dive Tulamben Bali - Roncs Buvarkodas

Danival ma ismet buvarkodni voltunk, reggel 8-ra jottek ertunk majd mentunk a buvarkozpontba szerelesert. Tulamben-ig az ut bo 2 oras volt, vegig a parton vezetett az ut. Amikor megerkeztunk, elegge sokan voltak a partnol - latszik hogy a Liberty Wreck - Roncs - az egyik legerdekesebb meruloheyl a szigeten. Dani nagyon izgatott volt hogy vegre roncsot is lathat majd :)

Az elso merulesnel korbeusztuk a roncsot ami tobb mint 125 meter hosszu, a legmelyebb pont a merules alatt 21 meter volt, ami pont a maximum amire Dani mehet. A merules vegen lattunk egy nagy tenkost is ami epp a roncsbol uszott ki es el melletunk, pot sikerult lefenykepezni. A masodik merulsnel a vezet bevitt minket a roncsba, nagyon erdekes es elvezetes volt. Dani az egesz napot elvezte, kerdeztem hogy melyik volt jobb - azt felele hogy a masodik mert akkor bementunk a hajoba is (annak ellenere hogy szep teknost lattunk az elso meruleskor).

Nekem mind a ket merules nagyon tetszett, teljesen mas volt mint a Gozoi roncs amit 3 eve lattunk - talan jovore Cipruson a Zenobia roncsot it megtudjuk nezni :)

     
     
     

No comments: