Saturday, October 24, 2015

Medences Szulinapi Buli

Bianka ma tartotta 9. szulinapi bulijat a baratjaival amit iden az Ismaningi uszodaban tartottunk. A gyerekek 11-re jottek az allomasra, majd onnan egyutt mentunk a medencehez. ATermeszetesen a gyerekek teljes lazban voltak es hamar atoltoztek es mentek jatszani.

Szerencsere nem sokan voltak, igy egyreszt konnyebb volt rajuk figyelni - masreszt nem kellett rajuk annyira vigyazni hogy masokat ne zavarjanak. Az ugralas a kis deszkarol es a 3 meteres tornybol nagyon tetszett Nekik - akarcsak a csuzdazas. Volt ugy hogy tobben csusztak egymas utan- Melinda rajuk szolt hogy varjak meg a zold lampat. Ezt a kerest szepn be is tartottak, igy 3-4 gyerek csuszott egyszerre - majd a kovetkezo csoport megvarta a zold lampat :)

A majdnem 3 oras pancsolasba a gyerekek rendesen elfaradtak, igy busszal mentun khaza hogy ne keljen tul sokat gyalogolni.

     
     
     
     
     

A tortat minden gyarak nagyon varta, Bianka rendesen megszenvedett mire elfujta az osszes gyertyat - allandoa meggyulladtak maguktol, de Bianka ennek ellenere viccesnek tartotta akarcsak a tobbi gyerek. Tortaeves utan termeszetesen jot az ajandek bontas, majd meg maradt egy kis ido jatszani amig a szulok nem jottek.

     

No comments: