Sunday, August 30, 2015

Utazas Ciprusba

Gyerekek mar tegnap este belotak sozva a mai indulas miatt - meglepo modon maguktol felkeltek mar fel 7-kor. Uli 8-kor vitt ki minket a repterre, majd szereztem belepot a business osztaly varoba - igy kenyelmesen megregelliztunk. Daniek nagyon elveztek hogy ehettek es ihattak minden felet.

Az ut Ciprusba siman ment, a repulesi ido alig volt tobb mint 3 ora. A Lufthansanak par gepen van egy uj szolgaltatas, ahelyett hogy kis TV-ek vann az ulesekben - egy program letoltesevel lehet sajat telefonon es tablet gepen nezni filmeket, zenet halgatni es terkepet nezni - szerintem szuper otlet, raadasul a legitarsasagnak is sokkkal olcsobb hogy nem kell moitorokat beszerelni. A leszallas kicsit "hullamvasutas"-ra sikerult, de Biankaek nagyon elveztek - ahogy a gep rakanyarodott a lesszalo palyara a kilatas csodalatos volt.

2 hetig leszunk Ciprus keleti partjanal - Penera faluban ahol egy kis 2 haloszbas villat berelunk sajat medencevel. A tulaj jott ertunk a repterre, az ut a hazig haromnegyed oraig tartott - utkozben megmutatta a helyi ettermeket es latnivalokat - szuper hely!

Amint megerkeztunk a hazhoz, a gyerekeknek termeszetesen az volt az elso dolguk hogy atoltozzenek es menjenek medencezni :)

     
     
 

2 comments:

Marianne said...

lovely :)

Nicholas said...

Yes, should be a great 2 weeks :)