Sunday, May 12, 2013

Bayern Munchen Bajnokavatas

Par hettel ezelott voltunk kint eloszor az Allianz Arenaban Bayern meccset nezni, ami igazan nagy elmeny volt. Harry anyukaja szerzett nekunk jegyet par honapja az Augsburg elleni utoloso hazai meccsre. A tegnapi meccs joval felulmulta a multkori elmenyt mivel most volt a bajnokavatas. Mar a meccs elott telthaz volt es nagy volt az unneples, beszamoltak az oszes eddigi bajnoki cimrol es mindegyik evbol volt egy legendas jatekos. akit kulon bemutattak a kozonsegnek. Olli Kahn kapta a legnagyobb tapsot - de a tobbi ex jatekost is eljenzte a kozonseg. A musor resze volt hogy egy kissebb agyu eldordult amikor bemutattak a jatekosokat, Harryvel azon tanakodtunk hol tudunk ijet venni.

Ezuttal nem a duhongoben alltunk, hanem a hazi szoglet zaszlo magassagaban a 19. sorbol neztuk a meccset, igy az elso felidoben nem volt sokszor a labda a mi oldalunkon. Viszon a masodik felidoben szinte vegig a mi reszunkon volt. Az elso golig sokat kellett varni, de a vegen megis sikerult 3-at rugni - az utolsot pedig sikerult is felvenni :)

Az igazi unneples azonban a meccs vegen kezdodott, a kupa atadas utan jott a szokasos buzasor furdes. A jatekosok ugy viselkedtek mint kisgyerekek - egymast kergettek a palyan hogy nyakonontsek csapattasuk sorrel. A kozonseg minden kiserletet es sikert megunnepelt - foleg amikor az edzot leptek meg tobben egyszerre.

     
     
     

2 comments:

Marianne said...

Jo lehetett es volt mit takaritani is...

Nicholas said...

Allitolag par ora alatt feltakaritjak - de en nem vallakoznek ra...