Monday, December 24, 2012

Karacsony Szenteste

Bianka reggel nagyon orult a karacsonyfanak - Danival egyutt alig birtak kivarni a delutant hogy az ajandekok a fa ala keruljenek. Delutan felmentek a szobajukba "pihenni" - majd vacsora elott meglattak a sok ajandekot a fa alatt, alig jutottak szohoz. Vacsorara ezuttal nem halat csinlatunk - holnap lesz hal Gyurieknal. Melinda csinalt parolt kaposztat, en pedig Cordon Bleut, es nem folyt ki a sajt :)

Meglepo modon a gyerekek nem voltak igazan ehesek es nem nagyon akartak enni - nem is ertettuk hogy miert.... Az ajandekoknak mindenki orult - Dani ismet kapott par darad Lego-t, ezuttal a Star Wars serieabol. Par daran ruhat, ugy uj Nintendot es egy Star Wars agynemu garnituart is kapott aminke ugyszinten nagyon orult. Bianka is kapott Lego-t, par szep ruhat - es egy kis lapos TV-t amit majd az unnepek utan felfurhatok a falra..... Melinda idei meglepetese egy teli borcsizma volt (kifogytam az otletekobol sajnos), mig en kaptam par inget es pulovert. daniektol is kaptunk ajandekot - nagyon szep lapot, csillagot es karacsonyi diszeket kaptunk.

A legozassal egy darabig mindenki elvolt - foleg Melinda elvezte szokas szerint :) Dani viszonylag gyorsan vegzett a Star Wars kollekcioval - mar csak helyet kell talalni a szobajba....

           
           
           
     

2 comments:

Marianne said...

Nagyon szep a feldiszitett fa es a gyerekek aranyosak hogy Ok is ajandekoztak...

Nicholas said...

Igen, nagyon elveztek az egeszet :)