Saturday, September 22, 2012

Kerti haz felujitas - eresz + hordo viztarozo

A kerti hazra mar rafert egy kis felujitas - igy mult hetvegen nekivagtunk. Szombaton az egeszet lesmirgliztuk - gyerekek is segetkeztek benne, a vegen megjegyeztek hogy milyen faraszto munka. Delutan Melindaval gyorsan lefestettuk, majd vasarnap delelott a haz elejet megegyszer lekentuk mivel a nyugati oldalrol kapja legtobbszor az esot.

Az ereszt Harryvel vasarnap delutan raktuk fel, a kardozas se maradhatott ki menet kozben. A viztarozokat sokaig nezegettuk Melindaval, vegul egy hordo melett dontottunk - 240 literes ami a het kozepen megerkezett. Tegnap este kiszinteztem es lekoveztem a helyet, majd Harryvel kifurtuk a csap helyet. Sajnos a muanyag csap amit adtak tul rovid, igy mara maradtak az utolso simitasok - csap felszerelese, tartok es illesztok rogzitese (az ideiglenez zold ragaszto helyett) es egy virag a hordo tetejere :)

A vegeredmeny nagyon jo lett,  kicsitt sotetebb a haz mint volt - de ugy nez ki mintha uj lenne. A hordo tokeletesen illik a haz melle, jovo nyaron tudunk esovizbol locsolni!

           
           
           

1 comment:

Marianne said...

nagyon jol nez ki, meg jo hogy nem ragadtal a hordoba!