Friday, August 17, 2012

Vizi Jatszoter

A ket hetes Horvatorszagi nyaralas nagyon gyorsan eltelt - vegig szuper idonk volt, gyerekek elveztek a tengert es a kirandulasokat is. Ma delelottre tartottuk a vizi jatszoteret (amiert termeszetesen kulon oradijjat kellett fizetni) - nagyon elveztek a hintat, trampolinokat es a jegheyget. Bianka inkabb csak a trampolinon volt, mig Dani mindent kiprobalt. David parszor felmaszott a jeghegyre is, majd onnan ugrott le. A "rudon" mindenki megprobalt vegigmenni - de tobbszori probalkozas utan se sikerult senkinek. David jutott a legkozelebb - mar majdnem sikerult.

Delutan Bianka betarotta a tegnapi igeretet es jott velunk pipazni es halakat nezni - az elejen meg fogta Dani kezet, de kesobb egyedul is uszott. Ezuttal nagyobb halakat lattunk es par rakot - de sajnos nem lehetett igazan jol lefenykepezni oket mert teljesen beolvadtak a hatterbe. Biankanak nagyon testzett - O e Dani is kerdezte hogy jovore Maltaban is lehet e majd menni buvarkodni.

Vacsorazni egyik kozeli etterembe mentunk, Melinda Calzone-t evett sopszka salataval, en pedig Scampis tesztat - isteni volt. A naplemente amit sajnos utoljara latunk a teraszunkrol a tengerre nezve csodalatos volt...

           
           
           

No comments: