Saturday, December 24, 2011

Karacsony Szenteste

Gyerekek nagyon orultek a fanak ma reggel - Dani egesz nap mondta hogy mikor megy aludni delutan. Azt hogy vegul aludtak e azt nem tudjuk, de masfel oran at csondbe voltak a szobajukban. Vacsorara ketfele rantotthal volt, Dani megevett tobb mint kettot - majd johetett az ajandekbomtas.

Dani ismet kapot egy par doboz Legot - ezuttal a lego city urallomas sorozatbol - es egy Nintendo DSi-t. Bianka ajandeka iden Hupikek Torpikek (haz, figura, stb) es egy Playmobil kastely volt. Danitol es Biankatol is kaptunk kulon ajandekot - nagyon szep gyertyat es fenykeptartot csinaltak az ovodaban es iskolaban. Melindanak jutott egy Asus 32 GB-es tablet, mig nekem a jezuska egy speci NAS server es wifi medialejatszott hozott :)

A legozassal Dani par orat elvolt - tapasztalata volt boven, igy szinte segitseg nelkul kirakta az osszeset. Binaka Playmobil kastelyat Melinda tobb mint 2 oran at rakosgatta - Bianka kitartoan vart. Melindank is sikerult beuzemelni az uj jateket - en majd honap jatszok az enyemmel :)

           
           
           
           

2 comments:

Marianne said...

Szepek es aranyosak vagytok a kepeken XO

Nicholas said...

Koszonjuk :)