Sunday, July 10, 2011

Legoland

Tobb mint egy eve keszulunk mar a Legoland-ba - tegnap vegre sikerult eljutnunk. Dani egesz heten szamolta hogy meg hanyat kell aludni, Bianka is teljes extazisban volt. Reggel fel 9-kor indultunk, alig egy oras volt az ut - igy meg nyitas elott megvettuk a jegyeket, de a kaput nemet pontossaggal pont 10-kor nyitottak ki. Daninak szokas szerint az volt az elso dolga hogy beszerzett egy terkepet es megnezte hogy mit erdemes megnezni is hova lehet feulni. Eloszor egy "vizes" jargany amit Harryvel kulonoson elveztunk hogy a partrol lehetett a tobbieket spriccelni :)

Az elso hullamvasut amin ultunk az a "Test-Track" volt - Bianka is epp belefert a minimum 110 cm magassag hatarba - par centin mulott. Egyik uj attrakcio az Atlantis, ami tulajdonkeppen egy vizalati akvarium, nagyon jopofa volt. Mint szinte minden vidamparkaban - itt is volt "vizi csuzda", Melinda termeszetesen megint tok vizes lett :) Ebed elott meg Danival volt ido felulni egy fuggoleges hintara, kotelen kellett felhuzni a szeket - elso par alkalommal nagyon gyorsan ment, de a vegere egyre tovabb tartot hogy felerjunk a tetejere. Kulonbozo musorok is voltak, a Kinai cirkuszba beneztunk, nem volt semmi amit eloadtak.

Delutan folyaman kovotekezett par hullamvasut - Danieknak nagyon tetszett a sarkanyos hullamvasut, Biankanak itt is szerencseje volt hoyg 110 centi volt a hatar. A nagy melegben termszetesen a fagyizas se maradhatott ki. Szamomra a legjobb korhinta a "Hero Factory" volt - itt egy robot kez mozgatta a bekotott utasokat. 5 kulonbozo program kozul lehetett valasztani, Dani a kora miatt csak a harmassal mehetett, ami Harrynek is eleg volt. Igy a Juliaval ultem fel - a vegen kozolte hogy talan megse kellett volt. Levezetes keppen marad par egyszerubb dolog a gyereknek es megneztuk a Lego varosokat. Dani nagyon elvezte hogy hozhatta a fenykepezogepet, szinte mindegyikrol csinalt par kepet :)

           
           
            
            

2 comments:

Marianne said...

Pompas szorakozas lehetett XO

Nicholas said...

Nagyon jo volt, mindenki elvezte :)