Saturday, May 7, 2011

Alpamare - Bad Tolz

Gyerekek mar egy ideje kerdezi hogy mikor megyunk megint uszodaba. Mivel a mai elorejelzes 25 fok volt, igy a heten kitalatam hogy elmenjunk az Alpamare Welness furdobe ami Bad Tolzben van. Az ut kevesebb mint egy ora volt, mar 11 elott a medenceben pancsoltunk.

Bianka a hullam medencet szerette a legjobban, mig Daninak a csuzdak testszettek. Mindegyiket tobbszor is kiprobaltzunk, nagyon elvezte - en pedig rendesen kilepcsoztem magamat. Talan a telgjobb a "Gaga" nevezetu volt - itt ketten mentunk le Danival, hjol sotetben, hol vilagosban hol pedig vizesesen keresztul. Az Alpa Run is jo volt - ez volt a leggyorsabb - csak egy kicsit rovidnek tunt. Amig Melindaval a napon pihentunk - addig a gyerekek jol eljatszottak a kulonbozo medencekben.

A csuzdakban es a medenceben volt idom tovabb tesztelni az uj fenykepezogepunket - sikerult egy naggyon jo vizalatti kepet csinalni Biankarrol. Mivel majdnem 6 orat toltottunk el, igy delutan meg is ebedletnuk. Ahoz kepest hogy milyen jo ido volt, abszolut nem voltak sokan, bar ugy 4 fele mar kezdtek sorok kialakulni a csuzdaknal. A nap vegen a jodos medenceben a masszas kifelyezetten jol esett.

Sajnos a szorfozest nem volt mondom kiprobalni - majd legkozelebb :)

            
            
            
            

No comments: