Friday, April 29, 2011

Konyha atalakitas

Folytatjuk a lakasfelujitast - ezuttal a konyhat vettuk kezelesbe. Melinda mar egy ideje mondja hogy kicsi a huto es nem fer el benne - meg a munkalap is keves. Eredetileg ugy volt hogy nyaron csinaljuk meg amikor gyerekek Magyarorszagon vannak - de ugy dontottem hogy inkabb a husveti szunet alatt veszek ki egy het szabadsagot.

A huto szerdan erkezett - ez tetszik a legjobban az uj konyhaban, csinal automatikusan jegkockat es hideg vizet is ad - gyerekeknek is nagyon tetszik :) Penteken a Bajor reggeli utan Harryvel osszeraktuk a alapokat hogy szombaton mar nem menjel el arra az ido. Dani is segitett, nagyon elveztek hogy O is kivette a reszet. Mivel az eredeti munkalapot mar nem lehet kapni - igy nem volt mas valasztas mint kicserelni az egeszet. Szombaton gyorsan haladtunk, az uj resz elkeszult es a hutot is bekapcsoltuk.

Unnepnapok miatt csak kedden tudtuk folytatni a regi munkalap kicsereleset. Viszonylag gyorsan haladtunk, estere mar szinte minden a helyen volt, Melinda takaritas nagy reszet is megcsinalta. Szerdara meg maradtak kissebb finomitasok (aram, szoknya, ajtok allitasa) - mig tegnapra jutott a menyezet festese. Mara csak a falfestes maradt, Melinda kitatalta hogy legyen level minta is. Az orakat osszeadva ugy 18 ora alatt vegeztunk (leszamitva a napi ket fordulot kulonbozo alkatreszek beszerzese miatt), termeszetesen Harry segitsege nelkul legalabb ketszer ennyi idot vett volna igenybe.

Ma delutan 5-re vegeztunk is mindennel, igy most mar johet a megerdemelt esti grillezes, a tuz lassan alkmas az eloetelek sutesere!

            
            
            
            
           

No comments: