Saturday, February 19, 2011

Szakacskonyvek

Melindaval Karacsonyra kaptunk egy sutemenyes es Magyar konyhas szakacskonyvet (hogy ki melyiket kapta arra mar nem emlekszunk). Epp itt volt az ideje hogy kiprobaljuk, kineztunk egy desszertet es foetelt. A desszertet - szilvalekvaros kelt fank - mar delutan megcsinaltam. A recept mar jol kezdodott amikor azt irta hogy az aszalt szivat aztassuk be palinkaba - meg jo hogy volt finom Zalai hazi :) Bar nem lett olyan szep mint a fenykepen, de igy is jol nez ki es finom lett.

A foetel - Serteskaraj csoben sult sajtos brokkolival - alig egy oraig tartott hogy elkeszuljon. A szakacskonyvi fenykepre elegge hasonlitott, valoszinuleg megjobban hasonlitott volna ha nem boritunk ra ketszer annyi szoszt es egy teljes csomag sajtot. Mindenkinek nagyon izlett, boven elbirta a plusz sajtot - legkozelebb meg teszunk egy kis szalonnat a husra hogy pikansabb legyen :)

            

            

2 comments:

Marianne Waxman said...

Hm, yam yam - are you taking any order?

Nicholas said...

Could be arranged :)