Saturday, March 13, 2010

Bad Kleinkircheim - Februar 13-20

Szokas szerint kestem a heti osszefoglaloval a video elkeszitese miatt... Szombaton sikerult viszonylag koran elindulnunk, de azert egy balesetnek koszonhetoen egy kisebb dugo kialakult Munchen utan. Szerencsere Gizi talalt masik utvonalat - igy mar delben megerkeztunk a szallasra ami iden Ferienhaus Schaffler volt. Megerkezesunk napjan gyonyoru volt az ido - ho is volt boven mivel a heten esett jo 30 cm. Szerencsere elso nap a siiskola csak delbenben kezdodott - igy volt ido kipihenni a szokasos elso esti bemelegitest :)

Kivancsian vartuk hogy Biankanak hogy fog menni a sieles - elso nap nagy orommel ment. Danit is megneztek hogy megy a sieles Neki es beraktak egy csoportba. Bianka a nap folyman hol csinalta amit kellett - hol nem. Ennek ellenere ugy dontottunk hogy befizetjuk egesz hetre, biztos fog menni. Parszor reggel nem volt sok kedve mennie es inkabb velem akart sielni - de vegul sikerult elmagyarazni hogy csak akkor tud velem es Danival sielni ha rendesen megtanul a siiskolaban. Igy a het vege fele mar nem volt semmi problema vele es csinalta azt amit az oktatok mondtak Neki. Dani vegig elvezte es parszor meg az is belefert hogy egyutt sieljunk a nap vegen - amit termeszetesen nagyon elvezett. A lanyok tobbnyire napoztak mivel szinte egesz heten jo ido volt - Charlespapa delelott sielt tobbnyire mig Fruzsina snowboardozott.

Egyik este voltunk a Römerbad Termalfurdoben - ez pont az egyik sifelvonoval van szembe. Aznap este volt ejszakai szankozas - igy szepen kivolt vilagitva minden. Termeszetesen furodtunk a kinti medenceben is, mindenki nagyon elvezte a lazulast. Mivel viszonylag keson ertunk vissza a szallasra - igy vacsorara a konyhaban grilleztunk kulonbozo fele husokat es zoldsegeket. Szokas szerin volt verseny is a gyerekeknek - Daninak sikerult a masodik helyet megszereznie, mindenki nagyon buszke volt ra! Dijkiosztas elott minden csoport csinalt kulon musort hogy megmutassak mit tanultak a het folyaman - Daniek kerekkel jottek le egymas mellett.

Utolso este szokas szerint elkezdett esni a ho - ez mindig igy van mar lassan 10 eve - reggelre lett is par centi belolle. Utolso vacsorank is jol sikerult - senki nem maradt ehes. Sajnos nagyon gyorsan eltelt a het mint mindig :( Ha minden jol megy akkor meg egy napra elmegyunk sielni valahol a kozelben, Dani allandoan kerdezi hogy mikor megyunk :)

No comments: