Monday, June 23, 2008

Hetvege

Ujabb hetvege telt el - most egy kicsit lusta voltam egybol felrakni a kepeket, igy hetfo ebedido alatt keszul a beszamolo.

Egesz hetevegen nagyon jo ido volt, igy meg nem tudtuk kihasznalni az uj tetonket, de allitolag a heten majd fog esni az eso es akkor az Arpieknal fogunk grillezni :) Szombaton Melinda volt osztalytarsa volt nulunk ket es fel eves kislanyaval, Biankaval nagyon jol eljatszottak a medenceben - Dani inkabb a szomszedban jatszott. Szerencsere hideg sor volt boven, igy a 30 fok is elviselheto volt. Keso ebed utan elmentunk egy kozeli tohoz hogy furodjunk egy keveset, gyerekeket alig lehetett szedni a vizbol. Estefele Arpiek is atjottek hogy 4-en tudjunk teniszezni. Arpi volt a Tamassal, en pedig Melindaval - ha jol emlekszem akkor verhetetlenek voltunk :)

Tegnap meg melegebb volt, igy szinte egesz napot a medenceben toltottek a gyerekek. Hol az Arpieknal csuszkaltak a medencebe, hol nalunk locsoltak ki a vizet. Szomszedaink vettek egy hosszu "vizi csuzdat", Daninak nagyont tetszett hogy nekifutsabol lehet rajta csuszni. Termeszetesen Arpinak es nekem is muszaly volt kiprobalnunk! Melindat mindeni nyaggatta, de nem volt ra hajlando - igy a gyerekmedencebe kotott ki ruhastul :) Este 6 fele meg mindig 34 fok felett volt - de szerencsere meg volt par uveg hideg sor amit sutes kozben elkortyolgattunk Arpival. Egy kicsit sok hust sutottunk - igy mara is maradt ebedre nekunk,hidegen is finom. Szombaton este lesz a Nemet - Torok elodonto, ha nem esik az eso akkor megyunk valami kivetot kerseni a varosban (Arpi, Harry es en)

1  2  3  4  5
6  7  8  9  10
11  12  13  14  15

No comments: